bitterfittig eller what

DETTA ÄR ETT HATINLÄGG, SÅ VAR BEREDA PÅ B.LA OTREVLIGA OCH STÖTANDE ORD .. CAREFACE ON THAT
Vet ni vad jag absolut HAAAAAAAAAATAR, jo de e småglin som typ 98:or som tror att dem är bäst i hela jävla världen. '' åååååååååååååååh jag vill vaaaaa som dej snäääälla du är bäst, vi äääääääälskar din blogg'' fast ne. nu var det ju så att det var inte fallet, vi hatar dej :) Fitta :) Kukhuvud :) Aja om du vill framstå som en kameloral så suuuure.
Sen att snorungarna ser ut som CRACK irl är fan inte ok. inte någonstans. som sagt, även camelröv där.
fin ankansikte btw ;)
HIHIHIHI så detta var lite för mina vänner som sitter dagarna långa och klagar på dessa, och tjatar att ja ska släppa ut mitt bitterfitterhumör på dem.
pussssss
känner inte flickan eller nått meeen min kusin är tydligen (?) vänn me denna lilla skiten o aa sagt ett o ett annat, weeeellwell känner henne inte men i trust my anonyme kusinbebe

kimsi my boddiee

paniiiiiiiiiiik, inte lagt mig än. Kim har hållt mig vaken heeeela fucking natten. åååh, även jag need my beutysleep :( ajaaa everything 4 my homies' :)

Han gick precis (hahahah) men de har drunknat i svenska ungdomsfilmer som fjorton suger, fucking åmål, hipp hipp hora och andra sånna kungligheter. Där jag känner mig hemma. typ. Aja tillbaka till mej & Kimsan ( hahahah sry ) ne men va mer som hände är inget jag delar med mig här :)

ahjo

ahjooo, min kompis (linda) ''tipsade'' mig om denna *hoooooooooost* låt aja den är la skön men verkar vara en fett tråkig kille. Sanningen :)

HELLO BEUTYS

Hallå Bloggen.
O-M-G ... Jag skäms verkligen för det uuuuuuuuuuusla bloggandet till er Darling ;* Men då min syster dog har min morsa typ tvingat mig ut på resor o annat skoj. Hon säger saker som '' Nea, nu åker vi till Spanien i någon vecka, det hade Mirabelle gillat'' Hon är sjukt rädd för att jag ska bryta ihop, wellwell im a strong bitch.
Då jag pratade lite med min kääääääääääre vän Linda som är sjukt jääävla grym på att fixa headers så föreslog jag om hon orkade fixa en till mig !? Så here it is.
Visst har jag blivit mer vuxen. Känner mig så jävla mogen. Okej jag gillar fortfarande MYCKET smink, rosa, flashiga kläder. Ni vet, jag gillar livet. Jag står fortfarande fast i allt jag har sagt i bloggen.
Jag menar, Paris ja hon gillar allt de där tjejiga men hon hon e så vuxen liksom. Love times

RSS 2.0